SURRRPPPP KABOOOOOOSSHHH....SUURRRPPPP KABOOOSSHHH_ada bunyi ombak tak?

p/s_sea activities office at DESARU GOLDEN BEACH RESORT, JOHOR
yeah2..ptg td ak bosan..sangat bosan.......

aku amik kamera bapak aku NIKON d60 dan bergegas ke tempat lepak aku iaitu DESARU GOLDEN BEACH RESORT. Kat sini mmg besh oo kalo wat familyday or aktiviti santai kerana pihak hotel dah sediakan pelbagai kemudahan untuk pengunjung yang datang. Antaranya ialah :

  • swimming pool

  • futsal

  • bola tampar pantai

  • pool
  • pingpong
  • arked
  • carrom
  • aktiviti air_jet sky,kayak, etc.

so mmg bnyak la aktiviti yg menarik dan berfaedah boleh buat kat sini..then harga boleh tahan la sebab singaporean ramai datang sini terutama holidays.kadang2 if naseb bek boleh jumpa surfer kat sini...ni antara pic yang ada..
















jadi kepada anda semua..apa lagi??jom la datang ke sini..hehehe.jauh perjalanan luas pengalaman!!

P/S_thanks to DESARU GOLDEN BEACH RESORT, JOHOR

1 comments:

susu dan biskut... said...

Haha! Macam bodek nak dapat harga murah tahun depan jep? Muahaha! (Bagus..bagus..hee!)